Τις τσακιστές πράσινες ελιές μπορούμε να τις συναντήσουμε σε πολλές ελληνικές περιοχές, κυρίως της Πελοποννήσου αλλά και στη Ρούμελη. Η συγκομιδή τους γίνεται από το δέντρο από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτώβριου. Ο καρπός είναι πρώιμα κομμένος και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία είναι έτοιμος προς βρώση σε μικρό χρονικό διάστημα από τη συλλογή του. Οι τσακιστές ελιές με λεμόνι και μάραθο σε ελαιόλαδο αποτελούν εξαιρετικό ορεκτικό που μπορεί να συνοδεύσει το ποτό.

Συσκευασίες: 

PET Βαζάκι: 300 γρ.

PET Βαζάκι: 500 γρ.

PET Βαζάκι: 1 Kg.

Πλαστικό Δοχείο-Τενεκές: 3 κιλά , 5 κιλά, 13 κιλά.