Η ελιά θρούμπα είναι ποικιλία βρώσιμης ελιάς, μικρόκαρπη, μοναδική για την ιδιότητά της να ξεπικρίζει στο δέντρο καθώς ωριμάζει και παίρνει ένα μοναδικό χαλκοπράσινο χρώμα.

Είναι οι μόνες ελιές που μπορεί να καταναλωθούν απευθείας από το δέντρο, αλλά διατηρούνται με ξηρές μεθόδους για εμπορικούς λόγους. Η ελιά Θρούμπα καλλιεργείται στην Αττική, τη Βοιωτία, τα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Συσκευασίες: 

PET Βαζάκι: 300 γρ.

PET Βαζάκι: 500 γρ.

PET Βαζάκι: 1 Kg.

Πλαστικό Δοχείο-Τενεκές: 3 κιλά , 5 κιλά, 13 κιλά.